Pakkaussuunnittelu

Kuluttaja tekee kaupassa ostopäätöksen keskimäärin kolmessa sekunnissa. Siksi on tärkeää suunnitella pakkaus, joka erottuu kaupan hyllyssä ja viestii ostajalle tuotteen ylivoimaiset käyttäjäedut silmänräpäyksessä. Hyvä pakkaus on tuotteen tehokkain myyjä, sillä se on yhä useammin ainoa media, jonka asiakas kohtaa ennen ostopäätöstä. Pakkaus myös rakentaa brändiä. Oikein suunniteltuna siinä voi lähettää brändiviestejä, sitouttaa kohderyhmää ja luoda ostouskollisuutta. Ota yhteyttä ja kerro, mitä tavoittelet. Me kerromme, kuinka tavoitteesi saavutetaan luovasti suunnitellulla pakkauksella ja sen ympärille rakennettavalla elämyksellisellä brändäyksellä.

Brändisuunnittelu

Luomme pakkauksiin ja niiden ympärille elämyksellistä brändiviestintää, jonka kuluttaja kokee merkitykselliseksi. Haluamme asiakkaan saavan enemmän ja parempaa kuin osasi odottaa. Huolehdimme siitä, että brändillä on yhtenäinen visuaalinen ilme ja etsimme tuotteelle tehokkaimman tavan kertoa tuote-eduista. – pakkauksissa, kaupassa, verkossa, ulkona, sisällä, somessa, printissä, radiossa, TV:ssä, elokuvissa – harkitusti siellä, missä tuotteen on strategisesti tärkeää puhutella asiakasta. Kustannustehokkaasti.

Kampanjasuunnittelu

Perinteisten medioiden, verkko- ja mobiilimedioiden luova yhdistäminen on onnistuneen kampanjasuunnittelun edellytys. Mainonnan teho ei ole kuitenkaan mediasta kiinni, vaan IDEASTA. Kun idea rikkoo rajoja, hyvä mainos kaataa rytinällä oston esteet. Ja verkkopalvelujakin on syytä mainostaa…tietenkin verkossa. Suunnittelemme kampanjat valitsemalla tuotteelle parhaiten sopivan kampanja-kokonaisuuden, jolla herätetään asiakas kokeilemaan ja ostamaan. Jos haluat tehdä brändistäsi puheenaiheen, ota yhteyttä. Me vastaamme myös tuloksista. Kysy lisää – kerromme ja näytämme case-esimerkkejä tavatessamme.